„Хидро Макс Строй” ООД

Ние от „Хидро Макс Строй ООД” винаги сме имали ясни стратегически приоритети и сме си поставяли амбициозни цели за развитието на компанията

Нашият основен стремеж е да бъдем лидер в предоставянето на най-добрите комплексни решения във всички фази от реализацията на всяка една услуга, която предлагаме.

Развиваме пълен спектър от дейности в областта на хидротехническото строителство. Компанията е специализирана и в изграждането на големи инфраструктурни обекти. Екипната работа на целенасочени и мотивирани специалисти е съществената сила на нашата фирма.

Екипът на „Хидро Макс Строй” ООД Ви очаква!!!

  • Готови решения
  • Професионален екип
  • Къси срокове на изпълнение
  • Kонкуренти цени
проектиране изграждане и инвестиране в недвижими имоти

Нашата история

Преди 30 години започнахме като малък екип, който имаше за цел да предложи нещо ново, различно и жизненоважно за всички нас, а именно решаваненето на проблема с водата.

Въведохме първи новите технологии във водопречистването и не спираме да го правим до ден днешен. През годините екипът ни е претърпял много реконструкции под различно наименование на фирмите, до като не дойде момента да се обединим в каузата „Хидро Макс Строй” ООД, която има за цел да реализира проекти, които ще останат за поколения напред.

През годините с увеличаване на машинните мощности на фирмата, предлагаме широк набор от услуги със строителна механизация. „Хидро Макс Строй” ООД реализира своите проекти, прилагайки високи европейски стандарти за качество.

За нас най-важни са дълготрайните отношения, базирани на професионализъм и лоялност, които са гаранция за успех и стабилно развитие. Главна цел на фирмата е високо ниво на компетентност и отговорност, високо качество на работа, предлагаща конкурентни продукти и услуги.

Иновативни технологии за пречистване на вода
3000

Завършени проекта

30

Години на пазара